SADA RADI U BIH Šefa prijavila inspektoratu jer joj nije dao plaću, rasplet joj izmamio osmijeh na lice

Euri ruke
Reuters

Jedna žena je u grupi Crna lista poslodavaca, djelatnika, i upita za poslove napisala zanimljiv status.

Prenosimo ga u cijelosti:

''Želim s vama podijeliti jednu pozitivnu vijest, koja se tiče našeg inspektorata kao i same policije. Naime, 6.12. sam obavila razgovor u Splitu s inspektoricom jer sam odlučila prijaviti bivšeg poslodavca jer mi nije isplatio plaću za mjesec lipanj (odradila sam samo devet dana)'', prenosi Slobodna Dalmacija.

Inspektorica me ljubazno saslušala, rekla mi je što mogu potraživati, a što pak moram potraživati preko svog odvjetnika.

Nekih 15 dana nakon sam dobila povratni mail da je inspekcijski nadzor obavljen i da pokreću tužbu.

Nakon toga, nikakvih vijesti nije bilo. Negdje početkom ožujka sam dobila poruku da su me dva policijska službenika tražila na adresi u Splitu (radim u BiH trenutno) i da će me kontaktirati u vezi bivšeg poslodavca.

Službenik me nazvao i bio je jako ljubazan i izašao mi u susret po pitanju razgovora zbog određene situacije u kojoj sam bila. Kada sam došla u postaju, razgovor je obavljen u roku od 5 minuta. Na kraju sam s osmijehom izašla iz postaje.

Sasvim slučajno sam sinoć ušla na bankovni račun i vidjela priljev sredstava od bivšeg poslodavca. Cijeli cirkus zbog 169 €.

Ali bože moj. Nikakvu službenu obavijest nisam dobila, ali mislim da ću dobiti. Eto, hvala na čitanju ako ste do ovdje uopće i došli.

Zaista sam ugodno iznenađena, što ljubaznošću inspektorice i policijskog službenika, što brzinom rješavanja slučaja (obzirom da se ovo zna odvući na godine i godine). Nemojte odustajati i borite se za svoja prava, napisala je ta žena.

Evo i posta:

Euri ruke