SLUČAJ RIJEŠEN Maloljetnik zbog izazova palio vatru u Mepasu

Vatrogasci vozilo
Hercegovina.info

Slučaj požara u trgovačkom centru 'Mepas mall' i aktiviranje vatrodojavnih sustava dva dana zaredom proteklog tjedna, riješen je, saznaje Hercegovina.info.

Naime, proteklog četvrtka 9. studenog i petka 10. studenog u navedenom centru su se aktivirali vatrodojavni sustavi zbog pojave dima. Prvog dana oko 12:55 sati izbio je požar u jednom od toaleta, a što je potvrđeno za Hercegovina.info iz Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar i iz 'Mepas malla'. Zbog izbijanja požara intervenirali su pripadnici PVP.

Drugog dana aktiviran je sustav vatrodojave, međutim sve je vrlo brzo riješeno. I ovaj slučaj zabilježen je oko 13 sati kao i prethodnog dana. Na naš upit o ovim događajima, iz navedenog centra za naš portal su odgovorili: "Što se tiče nastale štete, želimo vas informirati da se radi o oštećenju imovine u WC-u, te smo identificirali osobu odgovornu za to. Međutim, zbog privatnosti i drugih razloga, nećemo davati dodatne informacije ili izjave".

Također, tražili smo očitovanje, odnosno informaciju iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije o navedenim događajima, međutim do zaključenja ovog teksta nismo dobili odgovor.

Hercegovina.info neslužbeno saznaje da je ove nemile događaje i izazivanje panike prouzročio maloljetnik, a sve zbog Tik Tok izazova. Maloljetnik je u pratnji roditelja i policije jučer bio u 'Mepas mallu' gdje su uzete izjave i gdje je utvrđeno da je on počinitelj.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.