TRENER ŠIROKOG UOČI HERCEGOVAČKOG DERBIJA "Oni moraju napasti, a mi moramo iznijeti kao momčad"

Dino Skender
NK Široki Brijeg

U posljednji susret četvrtfinala Kupa BiH na gostovanju kod Veleža Široki Brijeg ulazi s golom prednosti. Utakmica na stadionu Rođeni igra se u četvrtak u 16 sati.
Šef stručnog stožera Plavo-bijelih Dino Skender u najavi uzvratnog susreta kazao je kako ponovno očekuje tešku i izazovnu utakmicu s kvalitetnim suparnikom.

"Uzvrat dočekujemo s golom prednosti. U prvoj utakmici napravili smo što smo htjeli. Sada nas čeka još jedna izazovna utakmica. Moramo se postaviti organizirano i hrabro - sa stavom. Znamo što nam je cilj, ali posao moramo odraditi na terenu. Moramo biti na gornjoj granici svojih mogućnosti", istaknuo je Skender.

Upozorava kako se njegova momčad mora oduprijeti početnom pritisku domaćina.

"Velež će morati napasti i krenuti po ono što nisu napravili u prvoj utakmici. Trebamo imati kvalietna rješenja, kako u obrani, tako i u napadu", naglasio je Skender.

Šef stručnog stožera Širokog Brijega dodaje kako bi širina kadra u sutrašnjoj utakmici mogla biti presudna s obzirom na to da obje momčadi igraju gotovo svaka tri dana.

"Bitna je širina kadra za ovu utakmicu. Svi igrači moraju dati svoj maksimum. Ovo moramo iznijeti kao momčad. Uvjeren sam kako smo spremni. Vjerujem u svoje igrače", dodao je.

Dino Skender u Mostaru neće moći računati samo na još uvijek nedovoljno oporavljenog vratara Tomislava Adolfa Tomića.

Utakmicu na stadionu Rođeni u Vrapčićima sudit će Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Njegovi pomoćnici su Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Josip Čolić s Kupresa, dok Danijel Perić iz Bijeljine ima ulogu četvrtog suca.
Susret između Veleža i Širokog Brijega izravno će prenositi Arena Sport TV.