FEĐA DUDIĆ O PREUZIMANJU HAJDUKA "Želim završiti sezonu, pa ćemo vidjeti"

Feđa Dudić
FK Sarajevo

Hajduk je početkom travnja smijenio trenera Mislava Karoglana nakon ispadanja iz utrke za prvaka SuperSport HNL-a i poraza od Dinama u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa. Splitsku momčad do kraja sezone vodit će Karoglanov donedavni pomoćnik Jure Ivanković, a na ljeto treba naći trajno rješenje.

Protekli tjedan pisalo se da je Hajduk navodno zainteresiran za dovođenje trenera Feđe Dudića (41) iz srpskog prvoligaša Radničkog iz Kragujevca. Bosanskohercegovački stručnjak gostovao je u emisiji K1 televizije, gdje su ga pitali ima li ponudu Hajduka, prenosi Index.

Sadržaj se učitava...

Dudić je odgovorio: "Reći ću samo da postoji interes i time bih završio da ne idem dalje. Ima veze, ali moja koncentracija je na Radničkom. Zaista razmišljam samo o srijedi u 16:00 i kako završiti sezonu. Poslije ćemo vidjeti."

Dudić je sa Zagrebom bio prvak Hrvatske

Dudić je hit-trener u regiji. Radnički je preuzeo prošle jeseni, a klubu se predviđala borba za ostanak. Dudić je nizom sjajnih rezultata doveo klub u borbu za plasman u Europu te stigao do završnice srpskog kupa. Na klupi Radničkog u 26 utakmica ima 18 pobjeda, jedan remi i sedam poraza. Ranije je vodio GOŠK iz Gabele, mostarski Velež i FK Sarajevo.

Dudić je nekadašnji napadač, a rođen je u Sarajevu. U karijeri je igrao za Zagreb, TŠK Topolovac, Slobodu iz Tuzle, Brotnjo, Sarajevo, Karlovac, Travnik, Željezničar, Varaždin, GOŠK, Novi Pazar, Slaviju iz Sarajeva i Zvijezdu iz Gradačca. Sa Zagrebom je 2002. bio prvak Hrvatske upisavši dva nastupa.