REMI U GABELI Domaćin GOŠK i Posušje podijelili bodove

gošk posušje

Nogometaši GOŠK-a danas su na stadionu Perica Pero Pavlović u Gabeli odigrali neriješeno protiv Posušja u okviru 22. kola WWin lige BiH, a na kraju je rezultat glasio 1:1

Početak utakmice je fantastično počeo za igrače domaće ekipe, s obzirom na to da su u sedmoj minuti stigli do vodstva, a vodeći pogodak za svoju momčad je postigao Radenović nakon asistencije Skorupa.

Poslije vodećeg gola, ekipa iz Gabele se pokazala kao ozbiljniji tim, koji je imao terensku inicijativu, ali nije uspio da iskoristi neke prilike, a onda su igrači Posušja u 22. minuti došli do svoje šanse. Kamenar je bio u prilici da postigne pogodak i izjednači rezultat na 1:1, ali nije iskoristio svoju šansu, pa je lopta na kraju otišla pored gola, da bi potom terensku inicijativu preuzeli igrači kluba sa Mokrog doca, ali nije bilo opasnosti po gol GOŠK-a.

Vratara Bobića je u 31. minuti pokušao svladati boban, ali je lopta završila u korneru, da bi potom u 41. minuti posljednju priliku u prvom poluvremenu imali igrači Posušja, koju Pavković nije iskoristio, pa je tako domaći sastav na odmor otišao sa prednošću od 1:0.

Na otvaranju drugog dijela susreta, GOŠK je imao tri vezana kornera, iz kojih nije uspio da zaprijeti Posušju, a onda je uslijedila kazna, budući da je Posušje došlo do poravnanja rezultata.

Bobanov šut je Bobić odbio izravno na nogu Kamenara, koji je pogodio za 1:1, a onda je ponovo isti igrač pokušao da svlada vratara GOŠK-a, ali je lopta poslije njegovog udarca otišla visoko preko gola.

Uzbuđenja u Gabeli potom nije bilo sve do 71. minute. Udarac Kamenara iz daljine je odbio Bobić, a onda je loptu u mrežu vratara GOŠK-a poslao jedan igrač Posušja, ali je dosuđen ofsajd.

Nakon toga je uslijedila inicijativa Posušja, ali igrači kluba sa Mokrog doca nisu mogli nikako da dođu do novog gola, jer se domaći tim dosta dobro branio, a onda je u 84. minuti do šanse došao GOŠK, ali je Gogić šutirao ravno u Galića.

Do kraja utakmice više nije bilo pravih prilika, pa su na kraju obje ekipe podijelile bodove, te se susret u Gabeli završio sa rezultatom 1:1.

Poslije ove utakmice, Posušje je završilo na šestoj poziciji sa 30 bodova, dok se GOŠK nalazi na osmoj poziciji sa 24 boda, te je privremeno preskočio Željezničar na tabeli, koji sada ima 23 boda, uz utakmicu manje.

NK GOŠK Gabela - HŠK Posušje 1:1 (Radenović 8‘, - Kamenar 57‘).

Standings provided by Sofascore