Hajduk i Široki Brijeg remizirali na Poljudu, bivši hajdukovac zabio za momčad s Pecare

Hajduk Široki Brijeg
Hajduk.hr

Hajduk i Široki Brijeg odigrali su 1:1 u prijateljskoj trening utakmici odigranoj u subotu na Poljudu. Bijeli su u vodstvo stigli u 29. minuti susreta. Marko Livaja lijepo je prošao svog čuvara, pucao iskosa u vratara Tomića, lopta se odbila do Yassinea Benrahoua koji s 20 metara pogađa gornji desni vratarev kut. Imali su Bijeli u prvom dijelu još nekoliko zanimljivih situacija, međutim rezultat se nije mijenjao. 

U drugom poluvremenu oba trenera promijenila su sastav. Hajduk je imao inicijativu, međutim do izjednačenja su došli gosti iz jedine prilike u drugom dijelu. Pogriješio je vratar Buljan u 83. minuti, a to je iskoristio Chinedu te iz blizine poslao loptu u mrežu. Dva puta do kraja utakmice opasno su prijetili Mate Antunović i Dominik Prpić, međutim vratar Puljić dobro je reagirao i sačuvao svoju mrežu. 

Hajduk prvo poluvrijeme: Silić, Đolonga, Ferro, Šarlija, Hrgović, Lauš, Grgić, Dolček, Sahiti, Benrahou, Livaja. 

Hajduk drugo poluvrijeme: Buljan, Krolo (od 77. Capan), Petrašilo, Prpić, Melnjak, Pukštas, Krovinović, Brajković, Kalik, Ćubelić, Čuić (od 77. Antunović). 

Široki Brijeg prvo poluvrijeme: T.A. Tomić, Pranjić, Barišić, Vukoja, Kpan, Lukić, Musa, Lasić, Gašpar, Čavar, Kuprešak. 

Široki Brijeg drugo poluvrijeme: T.A. Tomić (od 62. Puljić), Marčić (od 62. Prusina), Šuto, Dadić, M. Matić, Lovrić, T. Tomić, Bagarić, Vukelić, F. Matić, Chinedu.