UPOZORENJA NA STRANICAMA Koncert Due Lipe u Puli izazvao kaos, nemoguće doći do karata

Dua Lipa
Profimedia

Nakon što su jutros u prodaju puštene ulaznice za koncert Due Lipe u Puli, nastao je kaos na internetu.

Oni koji su kupili ulaznice ističu da su u tome uspjeli tek nakon što su nekoliko puta osvježili stranicu Eventima. Naime, prilikom ulaska na njihovu stranicu i nakon odabira za ulaznica kupnju pojavilo se upozorenje da je potražnja jako velika. Potom nijedna ulaznica više nije bila dostupna za kupnju. Zbog toga se u nekim domaćim medijima pojavila vijest da su ulaznice za koncert u lipnju već rasprodane.

Index.hr kontaktirao je Eventim, iz kojeg kažu da ulaznice još nisu rasprodane.

"Neke ulaznice su i dalje u procesu prodaje, stoga ako netko odustane, ulaznice će se ponovno prikazati na stranici", rekli su za Index.hr. Jutros su rekli i da je u prodaju pušten maksimalan broj ulaznica.

Karte se prodaju u sustavu eventim, no prilikom ulaska na njihovu stranicu i nakon odabira za kupnju ulaznica, pojavilo se upozorenje da je potražnja jako velika.

"Trenutno ste u virtualnoj čekaonici. Zbog velike gužve, molimo vas za strpljenje. Kad dođete na red, bit ćete automatski preusmjereni. Napominjemo da ne zatvarate ovaj prozor niti otvarate daljnje prozore i preglednike, u suprotnom ćete izgubiti svoje mjesto u čekaonici", pisalo je.

Nakon toga nije bila dostupna niti jedna karta za kupovinu. Nakon nekog vremena pojavila se opcija da su dostupne Platinum ulaznice koje koštaju 486.50 eura. No nakon dvije minute ni te ulaznice nisu više bile dostupne.

Internet je pun komentara. Neki tvrde da su ulaznice mogli kupiti i prije 10 sati, kad su službeno puštene u prodaju.

"Kupljene dvije karte za travnjak. Bio sam ulogiran na našem Eventimu još od prije 9 sati i pustilo me odmah na početku unutra, nije me ni na sekundu bacilo u čekaonicu. Bilo je u ponudi karata za sve pozicije u Areni. Cijena je za travnjak bila 79 eura. Uzeo sam dostavu poštom za 6 eura i još gift wrap za 3 eura, iako ima besplatna opcija za print at home. Sretno svima koji žele kupiti i vidimo se u Areni", napisao je jedan obožavatelj.

No drugi tvrde da i dalje nikako ne mogu kupiti ulaznice.

"Je li itko uspio kupiti ulaznice?", "Organizacija je katastrofa. Bila je premala gužva da bi se odmah sve karte rasprodale. Ja sam relativno brzo došla na red i odmah je sve prodano. Kako da ne", "Meni je pisalo da ne mogu kupiti 3 karte jer 'nema 3 sjedenja jednog do drugog'. Iako sam odabrala stajanje, morala sam se vratiti da stavim drugu količinu (kako je i pisalo) i kad sam se vratila više nije bilo ulaznica, da ne pričam da se to dogodilo u roku od 5 minuta", žale se Hrvati na Instagramu.

Neki se nadaju da će Dua Lipa u Puli održati još jedan koncert s obzirom na to da je potražnja očito vrlo velika. No nisu optimistični jer je za nadolazeće ljeto u Puli zakazano puno koncerata.

"Prvih 30 sekundi ulaznice uopće nisu prikazivale, a onda ih kao više nema", "Od srca vam želim da vam nikada stranica ne proradi", "Od 10 pokušavam kupiti i stalno piše da trenutno nema ulaznica u svim kategorijama", "Ja sam se ulogirala malo prije 10 i u 10:02 nije više bilo karata", "Idem požuriti ne kupiti ulaznice", još su neki od komentara.

Podsjećamo, Dua Lipa, dobitnica tri Grammyja i sedam nagrada BRIT, najavila je prvi dio europske turneje povodom nadolazećeg albuma Radical Optimism, koji izlazi 3. svibnja 2024. Turneja započinje 5. lipnja u Berlinu, a glazbenica 9. lipnja stiže u pulsku Arenu.