VIDEO  ANTE CASH IMA NOVI HIT “Ne kuva k'o moja mater, ali pije k'o moj ćaća”

Ante Cash
Screenshot

Ante Cash ponovno ima ljetni hit – “Ne kuva ko moja mater” trominutni je humoristični singl s kojim će nastupiti 8. lipnja na CMC festivalu u Vodicama.

“Moja je žena influencer, s pazara nam donese Zara kese”, krenuo je u priču Cash, a sve prati videospot u produkciji dugogodišnjih suradnika iz Studija 25. Nakon smiješnih opaski, zaključio je da “ne kuva ko moja mater, ali pije ko moj ćaća”. 

Sadržaj se učitava...

Cash potpisuje tekst dok je na glazbi surađivao s Natkom Smoljanom koji je zaslužan i za aranžman. 

“Zadovoljni smo s pjesmom, nastala je poprilično davno, barem taj refren. Slušamo ga već neko vrijeme tako da smo otupili i nemamo više osjećaj kako će publika reagirati. Veliko hvala Pauli Sikirić, Marinu Perišu, Josipu Kežiću i Božanstvenoj komediji”, rekao je Ante. 

Ante Cash već je puno puta dokazao kako zna napraviti odličan ljetni hit. Singlovima “Vakula”, “Maslinovo ulje” i “Fešta” osvojio je glazbene ljestvice i publiku, a na YouTubeu broji milijunske preglede. 

“Zadnjih godina upali smo u ritam ljetnih pjesama koje lijepo zapakiramo u četvrtom mjesecu i onda smo mirni. No, sad će i album tako da smo malo aktivniji nego inače”, zaključio je Cash.