JACQUES HOUDEK PREUREDIO DOM 'Prezadovoljni smo, zahvalni i spremni za Uskrs'

Jacques Houdek
HRT

Hrvatski glazbenik Jacques Houdek otkrio je pratiteljima kako je teklo preuređenje njegova doma.

''Preuređenje i proljetna generalka prizemlja - gotovi! Prezadovoljni smo, zahvalni i spremni za Uskrs'', započeo je poznati pjevač objavu na svom Facebook profilu.

''Budući da imamo četiri ljubimca, odlučili smo se za keramiku kao podnu oblogu cijelog prizemlja (ona se samo tu i tamo malo pretvara da je parket), a time smo ipak zadržali neku toplinu u prostoru. Blagovaonski stol i stolice su antikni, stari preko 120 godina, izrađeni u Beču. Hvala Gabi, koja ih je temeljito restaurirala, pa sam ih ja “finiširao”, no ne bih to mogao bez nje! Jednako tako, dio ovog istog antiknog kompleta koji smo resturirali je i naša komoda - vitrina, na kojoj zahvaljujemo našoj dragoj Tihani, koja nam je poklonila ovaj nevjerojatno lijepi namještaj, koji je nekada pripadao njenoj baki'', napisao je Houdek u nastavku objave.

Jacques Houdek dom

''Stolić za kavu sam obnovio sam, a pripadao je baki i didi… Pamtim ga još iz djetinjstva, bio nam je neizostavan “rekvizit” u igri, dok sam u Slavoniji kod njih provodio najljepša ljeta…Za cijelo preuređenje korištene su Annie Sloan boje, voskovi, kistovi i sav ostali pribor, pa od sveg srca zahvaljujem fenomenalnoj Nikolini i njenom doista jedinstvenom dućanu Decolores'', napisao je pjevač.

''I zidovi, i namještaj - sve je bojano bojama Annie Sloan (kids i pets friendly, ne sadrže nikakve štetne spojeve i savršen su izbor za svaki dom). Svaki ozbiljniji DIY-er zna o čemu govorim, a svi koji niste isprobali, javite se u Decolores! Na kraju, hvala našoj dizajnerici Ivani Krstinić na funkcionalno i estetski sjajno osmišljenoj kuhinji po mjeri, samo za nas. Hvala Armalu na podršci. I na kraju - hvala nama samima, haha, kaj smo još jedan ovakav proces izdržali!'', poručio je Houdek i naglasio da je uživa u svemu i da je njemu i njegovoj obitelji "prekrasno jer je to njihovo i jer je to dom".

Jacques Houdek dom

Za kraj, zamolio je pratitelje da mu kažu što misle o njegovim restauratorskim pothvatima te im zaželio da uživaju u Cvjetnici.