Šokantno: Dječja kašica hitno povučena s polica: U staklenki pronađen komadić stakla!

Ministarstvo poljoprivrede obavjestilo je potrošače o povlačenju proizvoda dječje kašice iz razloga što je u jednoj staklenci navedenog proizvoda u Njemačkoj pronađen komadić stakla, piše dnevno.hr.

Opoziv proizvoda Alnatura EKO kašica 'Bundeva-krumpir-komorač' 190g., rok trajanja 17.10.2014 godine, povučen je i s tržišta Europske unije.

Uvoznik za Republiku Hrvatsku, tvrtka DM-drogeriemarkt d.o.o., obavijestila je javnost o slučaju.

- Izvješćujemo javnost kako je iz predostrožnosti povučena cijela serija proizvoda Alnatura EKO kašica 'Bundeva-krumpir-komorač' 190g s rokom trajanja do 17.10.2014. iz razloga što je u jednoj staklenci navedenog proizvoda u Njemačkoj pronađen komadić stakla. U Hrvatsku je također isporučena serija s navedenim rokom trajanja. Iako je dm većinu isporučenih staklenki odmah povukao iz prodaje, moguće je ipak da je nekoliko staklenki kupljeno. Molimo kupce da provjere jesu li kupili Alnatura EKO kašicu 'Bundeva-krumpir-komorač' 190g s rokom trajanja do 17.10.2014.. Ukoliko je netko kupio navedeni proizvod, molimo da ga vrati u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će mu biti osiguran zamjenski proizvod ili povrat novca - piše u priopćenju tvrtke.