JESU LI INSTAGRAM I TIKTOK PROŠLOST Nova društvena mreža ruši sve pred sobom

Društvena mreža YurOn
Ilustracija

Nova videoplatforma YurOn povezuje svoje korisnike na nov način, koristeći tzv. povezane videorazgovore (engl. threaded conversations), a ta konverzacija funkcionira tako da korisnici postavljaju pitanja i odgovaraju na njih preko kratkih videosnimki.

Platforma, k tomu, razvija nove načine za kreatore videosnimki da unovče svoje "thredove", te nudi mogućnost za plasman ekskluzivnih sadržaja koji će se naplaćivati, piše Slobodna Dalmacija.

YurOn aplikacija je dostupna za preuzimanje iz iOS i Android trgovina, a zanimljivo je i to da YurOn omogućava korisnicima da u njega investiraju te za simboličnih deset dolara posjeduju dio platforme!

Za samo nekoliko mjeseci od pokretanja YurOn je privukao više od 5000 korisnika, koji danas na toj društvenoj mreži provode više vremena nego na Twitteru.

Do sada je kreirano više od 5000 videosnimki s više od 100.000 pregleda – što je više nego što je YouTube imao u istoj fazi svog rasta!

Korisnici mogu pretraživati teme koje ih zanimaju, ili se samo kretati kroz pitanja i odgovore. Ne postoje posebni filtri ili algoritmi vođeni validacijom, prenosi PC Press.