PROMO  Promocija MG Vozila na platou MEPAS MALL uz siguran početak školske godine i brigu o prometnoj sigurnosti

Guma M,MG vozila,Mepas Mall,školska godina

Uoči početka nove školske godine, kompanija GUMA M uz promociju brenda  MG odlučila je pružiti podršku zajednici organiziranjem promocije svojih vozila ispred platoa MEPAS MALL. Ova inicijativa ima za cilj ne samo predstaviti najnovije modele MG vozila, već i promovirati važnost sigurnosti u prometu, posebno u blizini škola i obrazovnih ustanova.

Kroz razne edukacijske kanale, igraone za djecu, bojanke sa prometnim znakovima i važnostima u prometu i sigurnosti kompanija GUMA M će ove subote na platou Mepas Mall-a sa početkom u 11h poželjeti sretan početak nove školske godine svim prvačičima i polaznicima u školu. 

Jedan od glavnih prioriteta je sigurnost, kako za vozače, tako i za pješake, s posebnim naglaskom na najmlađe sudionike u prometu. U skladu s tim, MG i kompanija GUMA M će na promociji dodatno istaknuti važnost poštivanja prometnih znakova i pridržavanje ograničenja brzine u školskim zonama.

Osim promoviranja prometne sigurnosti, MG će ovom prilikom razveseliti djecu nagradama povodom početka školske godine. Svi mali posjetitelji promocije imat će priliku sudjelovati u zabavnim igrama i osvojiti bogate nagrade koje će dodatno uljepšati njihov povratak u školske klupe.

Kompanija GUMA M sa svojom kompletnom ponudom modela vozila iz MG, Renault Nissan i Dacia  grupacije ne samo da teži pružiti kvalitetna i inovativna vozila, već i aktivno doprinositi sigurnosti na cestama. Želimo da naša djeca odrastaju u okruženju gdje se prometne norme i pravila poštuju, čime se osigurava njihova dobrobit i budućnost.

Pridružite nam se na promociji MG vozila ispred platoa MEPAS MALL gdje će vam naši  prodajni savjetnici pružiti mnoštvo informacija o MG vozilima, zakazati testne vožnje i na kraju ono najvažnije , kako bi zajedno osvijestili važnost sigurnosti u prometu i podržali naše najmlađe sugrađane u njihovom školovanju.

GUMA M