PROMO  Grand centar postaje grandiozniji Bingo City Center Ilidža

Bingo City Center Ilidža

Bingo City Center Ilidža danas je službeno otvorio vrata za sve posjetitelje. Sarajevska općina Ilidža tako je dobila moderan tržni centar u kojem će njeni, ali i građani drugih općina te mnogobrojni turisti, moći doživjeti vrhunsko iskustvo kupovine. 

Kompanija Bingo akvizirala je Grand Centar Ilidža u kolovozu prošle godine, koji je u proteklom periodu doživio značajnu transformaciju. Tijekom procesa modernizacije najveći domaći maloprodajni trgovački lanac u ovaj objekt uložio je više od deset milijuna KM, te su realizirani obimni radovi. Nastavljena je praksa poštivanja standarda iz oblasti energetske efikasnosti, te zaštite i očuvanja okoliša, te je Bingo City Center Ilidža opremljen najsuvremenim sustavom grijanja, hlađenja i ventilacije. Ovim je značajno unaprijeđena njegova funkcionalnost. Pored unutrašnjosti, radovi će obuhvatiti i vanjsku fasadu tržnog centra, koja će svoj konačni, osvježeni izgled dobiti u narednim mjesecima. 

Bingo City Center Ilidža

Ulaganjem u centar i obogaćenim sadržajem pokrenuta je transformacija centra u Bingo City Center Ilidža, koji u svojoj ponudi sada ima i Bingo plus market koji nudi vrhunsko iskustvo kupovine. Na ovaj način želimo osigurati da centar postane ne samo mjesto za šoping, već i prostor za druženje, zabavu i razne druge događaje i društvene aktivnosti“, kazala je ispred kompanije Bingo Tatjana Paunoski. 

Dugi niz godina ovaj tržni centar predstavljao je važno šoping odredište kako za lokalno stanovništvo Kantona Sarajevo, tako i za ostale brojne posjetitelje iz zemlje i inozemstva. 

Svojom povoljnom lokacijom u blizini hotela i turističkih atrakcija, očekujemo da će BCC Ilidža nastaviti privlačiti mnoge, s bitnim izuzetkom: što smo sada posjetiocima priuštili znatno komforniji i ekskluzivniji ugođaj. Raznolikom i obogaćenom ponudom prodavnica, restorana i zabavnog sadržaja našim gostima omogućavamo da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno“, kazao je Edin Tinjak, menadžer BCC-a Ilidža. 

Nakon službene ceremonije i presijecanja vrpce Bingo City Center je za goste upriličio razne zanimljive sadržaje i atraktivne pogodnosti čime je uveličao svečanost otvorenja. 

Bingo City Center Ilidža

Bingo City Center zauzima površinu od 26.000 kvadratnih metara, raspolaže sa 260 parking mjesta u garaži, a uskoro se očekuje otvaranje i dječje igraonice na površini većoj od 300 kvadratnih metara.