IZRAVAN SUDAR Četvero mrtvih u teškoj nesreći, među njima i mladi bračni par

Plav Crna Gora sudar
TV Vijesti

U prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak navečer dogodila u Plavu (Crna Gora) poginule su četiri osobe. Iz Operativno-komunikacijskog centra Uprave policije rekli su da su u nesreći sudjelovala dva vozila.

Kako su naveli, četvrta osoba iz sudara preminula je sinoć u beranskoj bolnici, piše crnogorska 'Pobjeda'. Nesreća se dogodila u mjestu Brezojevice, u 19:35 sati.

Direktor KBC Berane Milorad Magdelinić je rekao Televiziji 'Vijesti' da su u tu ustanovu dovezene dvije osobe bez znakova života - muškarac i žena.

Kako navodi 'Telegraf', mladi bračni par Mersin (26) i Eldina H. (20) izgubili su život u stravičnoj nesreći kod Plava zajedno sa još dvije osobe kada je vozač, kako se navodi, izgubio kontrolu nad automobilom. Sa njima u vozilu su bili Nermin Ć. (26) i Mirzin M., isto iz Plava u Crnoj Gori.

Naime, njih četvero su automobilom krenuli snimati kolonu veselih svatova, ali nisu ni slutili da će se ovako nešto dogoditi.

"Mirzin M. je te večeri radio, snimao je prosidbu kod jednog rođaka od Nermina Ć. u Rožajama. Navodno, njihova zamisao je bila da tijekom cijelog dana snimaju ceremoniju prosidbe i sve je bilo u redu, sve dok nije došlo do trenutka kada se trebala snimati kolona budućih veselih svatova", rekla je sugovornica za 'Kurir'.

Za volanom je bio Nermin Ć., a snimatelj Mirzin M. je sjedio na prozoru sa izbačenom kamerom kako bi snimio kolonu. Kako se navodi, baš u tom trenutku je došlo do izravnog sudara.

"Cesta je u ovom dijelu ravna i zato je nevjerojatno kako vozači nisu vidjeli jedan drugog. Sumnja se da je svemu kumovala neprilagođena brzina, i da vozači oba automobila nisu uspjeli reagirati na vrijeme", kaže 'Kurirov' sugovornik.

Inače, mladi bračni par je bio u Crnoj Gori za praznike i nedavno su se vjenčali, a beba je bila na putu. U rodni Plav došli su iz Njemačke. Predsjednik općine Plav Nihad Canović donio je odluku o proglašenju Dana žalosti.