GOLI OTMIČAR Policija se oglasila o akciji u Trebinju

Otmičar Trebinje Dubrovnik
Hercegovina.info

U Hercegovini je danas uhićen muškarac iz Dubrovnika osumnjičen za otmicu, a kod njega je pronađena i droga.

Policijska uprava Trebinje je 14. studenoga 2023. godine, lišila slobode osobu inicijala I. S. iz Dubrovnika zbog postojanja osnova sumnje da je navedena osoba počinila kazneno djelo protupravno lišenje slobode iz članka 143. Kaznenog zakona Republike Srpske. 

Postupili po informaciji PU Dubrovnik

Naime, policijski službenici su postupili po informaciji Policijske uprave Dubrovnik da je na području Trebinja oteta jedna osoba, koja je državljanka Republike Hrvatske. 

Policijski službenici su operativnim radom locirali izvršitelja i lišili ga slobode. U objektu u kojem je osoba inicijala I. S. lišena slobode, pretresom je pronađeno i privremeno oduzeto 22 gr. praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu heroin, kao i 32,5 gr. zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu

 O događaju je obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju koje je događaj kvalificiralo kao kaznena djela 'Protupravno lišenje slobode' i 'Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga'.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.