NAKON PROMETNE NESREĆE NA ŽOVNICI Teško ozlijeđeni dječak izvan životne opasnosti

prometna nesreća,automobil,djeca,teške ozljede
PVP Mostar

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u prošli petak u mjestu Žovnica, na cesti Mostar - Široki Brijeg, ozlijeđene su četiri osobe, među kojima je troje djece, a prema novim informacijama dvoje djece je pušteno na kućno liječenje, dok je dječak koji je imao najteže ozlijede sada izvan životne opasnosti. 

„Dječak M.B.(2012.) je trenutno hospitaliziran na Odjelu za dječju kirurgiju. On je zadobio teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život“, rekli su iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar za Hercegovina.info.

Njegova 16-godišnja sestra, L. B. i dječak I. T. (13), koji su također bili ozlijeđeni, prema podacima iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar, otpušteni su iz bolnice.
 
Podsjećamo,  troje djece se nalazilo u automobilu Maserati, švicarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao L. T. (31), državljanin Slovenije, a koji je, kako se pretpostavlja, porijeklom iz BiH.

On je pod još neutvrđenim okolnostima kretavši se iz smjera Mostara prema Širokom Brijegu izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste.

Prema prvim informacijama, nakon slijetanja s ceste se vozilo prevrnulo i zaustavilo nekih 30-tak metara dalje.

Dječak navodno ispao iz automobila

Navodno, dječak koji je zadobio ozljede opasne po život je ispao iz automobila.

Na mjestu događaja se uz ekipe Hitne pomoći Mostar koje su ozlijeđene prevezli do SKB Mostar intervenirali i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

Očevid su na mjestu nesreće obavili pripadnici Policijske uprave Mostar pod nadzorom dežurnog županijskog tužitelja, a poduzete su sve daljnje istražne radnje. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.