Kordićev omiljeni direktor najavio tužbu protiv našeg portala

Barbarić PDV

Direktor Mostar Parkinga Ivan Barbarić jučer je najavio tužbu protiv portala hercegovina.info zbog navodnih kleveta i štete nanesene našem gradskom poduzeću MO Parking. Kažemo našem, jer se radi o poduzeću koje je upravo direktor narušio svojim lošim menadžerskim odlukama.

U priopćenju ne navodi kako se dogodilo da je smetnuo platiti PDV, ali ni o tome kako je sebi i još nekima izvadio kartu gratis, niti ga to naravno pitaju mediji koji mu promoviraju priopćenje. 

Direktor je sebi priskrbio povlaštenu/besplatnu kartu, potom govorio da su to laži s kojima uznemiravamo javnost, da bi potom javno priznao da je korisnik besplatnih karti. Čak su i maškare te godine u Centru II spalile sve laži u vidu Pinokija. 

Prisjetimo se:

RADIO ARENA(23.1.2023)

Vi nemate besplatnu kartu, kao ni Vaši pojedini djelatnici?

"Ne. Gledajte, to se pitanje provlači s ciljem da se građane uznemirava. Ne postoji besplatna karta, to bi bila ona koja nije plaćena, a takvih nema. Djelatnici koji rade na terenu imaju mogućnost i pravo da u vrijeme kada obavljaju svoje poslove ne plaćaju parking. Neće sad djelatnik koji dođe mijenjati automat, parkirati tu automobil i plaćati parking. Bi li on trebao ubaciti 1,5 KM pa raditi svoj posao? Ajmo malo logike."

Podsjetimo, direktor Mostar Parkinga Ivan Barbarić izdao je niz povlaštenih karata po članku 10. (namijenjenu policiji i vatrogascima), te ni on ni prvi suradnici nisu plaćali parking u Mostaru. 

Naknadno, nakon što vijećnici zbog naših pisanja javno postavljaju pitanje čije su povlaštene karte priznaje da su njegove, nudi mandat na raspolaganje, a gradonačelnik mu sve oprašta. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.