ANDRIJA VASILJ, CARSKA VINA "Intenzivno se radilo na kvaliteti vina ali i na imidžu Hercegovine kao vinske regije"

Andrija Vasilj

Hercegovina.info s ponosom predstavlja svoj najnoviji projekt, podcast serijal nazvan 'U gostima'

Ono što izdvaja ovaj podcast od mora ostalih je činjenica da su kod nas gosti zapravo domaćini, a naša ekipa dolazi im u posjetu. Ideja podcasta je promovirati uspješne ljude i biznise iz Hercegovine koji rade stvari na svjetskoj razini.

Podcast 'U gostima' Andrija Vasilj

Zato je prvi gost našeg podcasta vinar Andrija Vasilj iz Međugorja, vlasnik vinarije Carska vina, uspješan vinar i ugostitelj školovan na Robert Morris University u Sjedinjenim Američkim Državama, sin Grge Vasilja, jednog od vodećih vinara Hercegovine i  čovjek s vizijom koja je njegovim vinima donijela šest medalja, od čega tri zlatne na prestižnom londonskom Decanteru.

Podcast 'U gostima' Andrija Vasilj

Razgovarali smo s Andrijom o njegovim vinskim etiketama - Carskoj žilavci i blatini, Sophie, Davidu i ostalim nagrađenim vinima, o vinskom festivalu Blaž, strategiji razvoja vinogradarstva u Hercegovini i brojnim drugim temama.

Podcast 'U gostima' Andrija Vasilj

Kako su autohtone vinske sorte Hercegovine doživjele veliki rast, zahvaljujući sjajnoj klimi, ljudima i stručnjacima, o tome koji su carevi pili vina iz Hercegovine, ali i kako je uspio nagovoriti suprugu Tracy, Amerikanku da s njim preseli u Međugorje, možete pogledati na linku ispod. 

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.