FOTO  Izviđač imao neriješeno na poluvremenu, Fuchse Berlin slomio otpor Ljubušaka u nastavku

Izviđač Fuchse Berlin
Hercegovina.info

U drugom kolu EHF Europske lige, Izviđač iz Ljubuškog večeras je poražen od favoriziranog Fuchse Berlina rezultatom 22:34. Utakmica se igrala u prepunoj Gradskoj dvorani u Ljubuškom.

Odlično prvo poluvrijeme odigrali su 'Skauti' koji su pružili sjajan otpor moćnoj njemačkoj momčadi sastavljenoj od ponajboljih europskih igrača.

Na odmor se otišlo rezultatom 13:13.

U nastavku su gosti "ubacili u brzinu više" što mlada momčad Izviđača nije mogla pratiti te je utakmica završena uvjerljivom pobjedom Fuchse Berlina.

Goste je večeras predvodio Mathias Gidsel sa 7 postignutih pogodaka, dok su po pet su postigli Jerry Tolbring, Lase Bredekjaer Andersson i Mijajlo Marsenić

S druge strane kod Izviđača je najbolji bio Diano Ćeško koji je pet puta pogodio mrežu, Mihael Bebek je dodao četiri pogotka, dok su se tri puta u strijelce upisali  Zvonimir Lukenda, Matej Ljubić, Matej Šimić i Marijan Šaravanja.

Vratari izviđača skupili su deset obrana, Haris Suljević šest, a Aldin Alihodžić četiri.

U sljedećem kolu EHF Europske lige Izviđač će ponovno igrati na svom terenu, a u Ljubuški ovaj put stiže još jedan snažan protivnik, francuski Chambery

Utakmica je na rasporedu 14. studenog.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.