Velež dobio stare-nove predsjednike

Plivački klub Velež
Hercegovina.info

Plivački klub 'Velež' Mostar održao je izvještajno-izbornu Skupštinu Kluba. Na Skupštini je prezentiran rad i financijski izvještaj PK 'Velež' Mostar u 2019. g. Konstatirano je zadovoljstvo kako ostvarenim rezultatima rada u prošloj godini, tako i pozitivnim poslovanjem Kluba. Posebno je istaknuto da PK 'Velež' nema nikakvih dugovanja niti neizmirenih obaveza prema bilo kome.

U izbornom dijelu Skupštine birani i imenovani su novi organi Kluba za naredni četverogodišnji mandatni period. Za predsjednika Kluba je izabrana dosadašnja predsjednica Žana Ramić, a za predsjednika Skupštine Kluba ponovno je izabran dosadašnji predsjednik Skupštine Samir Sunagić.

Na prijedlog predsjednice Kluba, za članove Upravnog odbora Skupština je imenovala dosadašnje članove UO Maju Alikalfić, Majudina Muratovića, Azera Bajgorića, te kao nove članove Džemila Šošu, Alena Đulimana i Amara Manjuru. Također, na prijedlog predsjednice Ramić, na Skupštini je imenovan i Nadzorni odbor Kluba u sastavu predsjednik Alen Omanić, te članice Monika Ćorić i Marija Miličević.

Postavljen je cilj za 2020. g. u smislu nastavka stabilnog i pozitivnog financijskog poslovanja, kao i realizacija programskih ciljeva koji su usklađeni sa otežavajućom društvenom situacijom prouzrokovanom pandemijom virusa Covid-19.