FOTO  Zrinjski uvjerljivo svladao Zvijezdu i smanjio zaostatak za Borcem

Zrinjski Zvijezda 09
Hercegovina.info

U posljednjoj utakmici 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski večeras je na svom stadionu pod Bijelim Brijegom uvjerljivo svladao Zvijezdu 09 rezultatom 4:0 i tako smanjio zaostatak za vodećim Borcem na sedam bodova.

Veći dio posla Plemići su danas odradili u prvom poluvremenu.

Do vodstva je Zrinjski došao već u 8. minuti utakmice. Ubacio je Kiš iz slobodnog udarca na drugu vratnicu, a tamo je loptu dočekao Mario Ćuže koji ju je "poklopio" iz prve i pogodio suprotni kut vratara gostiju.

U 15. minuti već je bilo 2:0. Barišić je sjajno uposlio Ćužu koji je prebacio gostujućeg vratara, a lopta prelazi preko crte prije nego ju je obrana gostiju očistila iz gola.

Do trećeg pogotka Plemići su stigli u 36. minuti. Ovaj put odlično je asistirao Filip Bradarić za Nemanju Bilbiju koji se lijepo okrenuo oko svog čuvara i pogodio mrežu.

U nastavku smo ponovno gledali inicijativu Zrinjskog. Imali su Mostarci nekoliko prilika preko Kiša, Ćuže i Lukanića, no pogodak nismo vidjeli do 75. minute. No, onda sjajan potez. Abdurahimi je dodao loptu do Bilbije koji s vrha šesnaesterca postiže odličan pogodak.

Do kraja utakmice vidjeli smo još jedan sjajan udarac Tičinovića, no rezultat se nije mijenjao. Zrinjski je tako "istopio" prednost Borca na sedam bodova i dalje ostao u igri za naslov prvaka.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.