VIDEO  Zrinjski do sigurna tri boda kod Sloge, Bilbija pogađao za bodove

Zrinjski Sloga
HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski danas je u utakmici 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine svladao na gostovanju Slogu rezultatom 0:2. Zanimljivo, upravo su ove dvije momčadi prije nekoliko dana igrale i uzvratnu utakmicu polufinala Kupa u kojoj je također Zrinjski bio pobjednik.

Danas je pak Zrinjski slavio golovima Nemanje Bilbije.

Iako su Plemići imali inicijativu od prve minute utakmice, u prvom poluvremenu mreže su mirovale. Prijetio je Zrinjski preko Bilbije u nekoliko navrata, Ćuže, Mulahusejnovića, no pogotka nije bilo.

Do prednosti igrači Željka Petrovića stižu u 54. minuti. Iz kornera je ubacio Ivančić, a Bilbija iskoristio neodlučnost Trake i pogodio za vodstvo Zrinjskog.

Sadržaj se učitava...

Pokušao je Bilbija nedugo nakon toga i bio je u izglednoj prilici, no ovaj put nije bilo pogotka. Zaprijetio je u 65. minuti i Toni Šunjić, ali mreža se ne trese.

Dvije minute kasnije pokušao je za domaće Mrzić, a njegov udarac je otišao pokraj vrata.

U 76. minuti Zrinjski dolazi i do drugog pogotka. U kaznenom prostoru domaćih je srušen Matija Malekinušić, a sudac je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator bio je Nemanja Bilbija.

U 80. minuti velika prilika za Slogu. Pucao je glavom Mrkaić, a Marić to fantastično brani.

Do kraja utakmice vidjeli smo još crveni karton za Dadića u 85. minuti.

Ovom pobjedom Zrinjski se privremeno približio Borcu na samo četiri boda zaostatka, a Borac večeras gostuje na Koševu kod Sarajeva. Sloga se nalazi u "zlatnoj sredini" na šestom mjestu s respektabilnih 38 bodova.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.