TRENER ŠIROKOG BRIJEGA "Ne želim praviti euforiju"

Marijan Budimir
NK Široki Brijeg

Nogometaši Širokog Brijega završili su s prvim dijelom primrema koje su obavili na Kupresu. Nakon istih svoje viđenje o utakmici Tuzla Cityja dao je trener Marijan Budimir.

"Sigurno smo bili bolji nego protiv HŠK Posušje, rekao bih za nekih 15 do 20 posto što se vidjelo kroz posjed lopte u cjelini, pas je bio kvalitetniji. Ne želim praviti euforiju, imamo mi još dosta za raditi, ali vjerujem da ćemo iz treninga u trening i iz utakmice u utakmicu rasti. U prvih 20 minuta imali smo nekih problema u organizaciji igre. Nismo bili dovoljno mirni na lopti. Na tome ćemo puno raditi", rekao je Budimir.

"Kada smo se riješili njihova presing i kada smo uspjeli dva puta zavrtjeti stranu počeli smo dominirati. Imali smo mi prilike i u prvom poluvremenu, ali ih nismo realizirali. Međutim, u drugom poluvremenu, iz presinga, iz uigranih akcija zabili smo četiri pogotka, a mogli i još koji," rekao je trener NK Široki Brijeg Marijan Budimir u svome osvrtu na utakmicu i uvjerljivu pobjedu (4:1) nad FK Tuzla City kojom je zaključen središnji dio priprema na Kupresu.