(NE)PRIJATELJSKA UTAKMICA Žestoka tučnjava nogometaša, Smiljanić napao bivšeg igrača Zrinjskog

Željezničar Mornar
Oslobođenje

Prijateljska utakmica između sarajevskog Željezničara i Mornara iz crnogorskog Bara prekinuta je u drugom poluvremenu zbog tučnjave nogometaša obje momčadi, javlja Mondo.

Poslije prvog poluvremena u kojem nije bilo pogodaka, u nastavku su uslijedile nemile scene, a sve je počelo kada je nekadašnji nogometaš Partizana Milan Lola Smiljanić napao igrača Želje Marina Galića, prenijeli su sarajevski mediji.

U "frku" su se, kako je prenijelo "Oslobođenje", umiješali igrači obje ekipe, pa je sudac bio primoran prekinuti utakmicu.

POGLEDAJTE VIDEO

Prekid je trajao 10-ak minuta, a nakon što su se strasti smirile, odlučilo je nastaviti utakmicu, da bi je nakon toga prekinuo u 70. minuti.

Andrija Delibašić, trener Mornara prokomentirao je gužvu i tučnjavu.

"I nama i njima je posljednji dan priprema, bilo je malo umora, malo nepotrebne nervoze...Mislim da ne treba tražiti krivce, i jedni i drugi igrači su prenaglili s nekim stvarima, ali nije bilo ništa specijalno da bismo pričali o tome. Poslije pet minuta smo se zagrlili i završili utakmicu. Nema između nas nikakvih problema, to su bile obične čarke. Na kraju smo se izljubili, izgrlili, igrači razmijenili brojeve telefona", rekao je Delibašić za Mondo.

Prema njegovim riječima, iako na snimku ne izgleda lijepo niti sportski, takve situacije se događaju na pripremama i najbitnije je da su se strasti brzo smirile.

"To su normalne situacije da malo popuste živci na pripremama, ali najbitnije je da je sve okončano onako kako treba. Pričali smo i dogovorili da ćemo u Sarajevu odigrati prijateljsku utakmicu tako da između nas i Željezničara nema nekih problema", dodao je