MARIJAN BUDIMIR "Svi se trebamo zapitati. Moramo razgovarati s vodstvom kluba i Hajdukom, treba nam puno novih igrača"

Marijan Budimir
NK Široki Brijeg

Nogometaši Širokog Brijega danas su porazom kod Zvijezde 09 nastavili svoj jako loš rezultatski niz. U posljednjih devet utakmica Širokobriježani su upisali šest poraza i tri remije. Vidno razočaran i potišten je nakon utakmice bio trener Širokog Brijega Marijan Budimir.

"Čestitke Zvijezdi na pobjedi. Bili su ekipa koja iskoristila je svoje šanse i koja je bila dobra pogotovo prvo poluvrijeme. Mi nismo bili pravi koliko god smo se pripremali za utakmicu i koliko god smo se hrabrili između sebe. Mislim da se dobro moramo zamisliti svi. Očito je da će trebati jedan dobar remont ekipe. Nakon odličnog starta u sezonu, u zadnje vrijeme jako, jako, jako loše utakmice, mislim rezultatski. Na to se nadovezala i ova danas gdje smo očekivali puno više", rekao je Budimir.

On je dodao kako je Širokom potrebno jako puno novih igrača.

"Moramo dobro iskoristiti stanku koja će nam dobro doći. Moramo razgovarati s vodstvom kluba, s našim klubom partnerom. Moramo dovesti dosta novih igrača", zaključio je trener Širokog Brijega.

Nakon odigranog jesenskog dijela prvenstva nogometaši Širokog Brijega nalaze se na šestom mjestu s 22 osvojena boda, samo tri više od mjesta koje vodi u niži rang koliko ima pretposljednji Željezničar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.