KAOS U MANCHESTER UNITEDU Cristiano Ronaldo izbačen iz momčadi

Cristiano Ronaldo
EPA

Uzavršnici jučerašnjeg dvoboja protiv Tottenhama, Cristiano Ronaldo trebao je ući u igru, ali je odbio. Ne samo da je odbio ulazak, nego se i pokupio u svlačionicu te ekspresno napustio Old Trafford.

Naravno, dan kasnije uslijedile su sankcije i Ronaldo je izbačen iz momčadi i neće biti u konkurenciji za dvoboj protiv Chelseaja.

Ronaldovo ponašanje još jednom je izazvalo lavinu kritika, Portugalac se i dalje vidi i osjeća kao jedan od najboljih igrača današnjice, ali na travnjaku to ne pokazuje.

U ovosezonskim nastupima u dresu Manchester Uniteda uglavnom je igrao daleko ispod očekivane razine i nema baš previše argumenata u borbi za status nedodirljivog.

Otočki mediji javljali su u prošlom prijelaznom roku kako postoje kontakti s određenim klubovima za njegov transfer, ali nije pronađen onaj koji bi bio dovoljno zainteresiran dovesti ga.

Međutim, sadašnja situacija sugerira kako je vrlo izvjesno da bi mogao napustiti United tijekom zime, ali u novom klubu morat će igrati debelo ispod aktualne cijene, osim ako ne bude riječ o nekim egzotičnim ligama.