Dvojica nogometaša Dinama stižu u Široki Brijeg

NK Široki Brijeg,Marko Soldo,Renato Josipović
Cropix

NK Široki Brijeg danas počinje s pripremama za novu sezonu. U klupskom kampu 'Musa-Karačić' Ivica Barbarić povest će od 18 sati svoje nogometaše na prvi trening nakon kratkog odmora kojeg su nogometaši imali nakon završenog prvenstva Premijer lige BiH.

Klub s Pecare napustila je nekolicina igrača. Ivan Ikić prešao je u Sarajevo, a na odlasku su Tonči Mujan, Marko Pervan i Dario Miškić.

No, bit će i novih imena. Tako je Široki Brijeg našao dostojnu zamjenu za Miškića. Na večerašnjem treningu pojavit će se kako doznajemo mladi vratar Dinama Renato Josipović. Riječ je o mladom vrataru koji je prošao omladinske selekcije zagrebačkog Dinama, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u slovenskom Bravu. Josipović je upisao i tri nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske do 19 godina.

NK Široki Brijeg,Marko Soldo,Renato Josipović

Uz bi u Široki Brijeg trebao i još jedan nogometaš Dinama, a riječ je o Marku Soldi koji je upravo iz Širokog Brijega prešao u Dinamo gdje je prošle godine potpisao petogodišnji ugovor. Sada bi na Pecaru trebao kao posuđeni igrač ukoliko se sve strane dogovore. Kako doznajemo osim Solde Široki Brijeg dogovara dolazak i još jednog mladog stopera Dinama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.