VIDEO  Borac svladao Široki Brijeg pogotkom u 94. minuti, gostima presudio bivši igrač

Borac Široki Brijeg
Mondo

Nogometaši Borca večeras su na Gradskom stadionu u Banjoj Luci svladali Široki Brijeg minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka za Borac bio je bivši igrač Širokog Brijega Jakov Blagaić koji je mrežu svoje bivše momčadi pogodio u 94. minuti.

Više od igre u prvom djelu imali su domaći.

U 22. minuti dobro je ubacio Ninković, ali Lukić neometan s pet metara loptu glavom poslao pokraj vrata, 

Pokušao je u 25. minuti svoj udarac Predragović, ali vratar Širokog Brijega Renato Josipović bio je na mjestu. 

Početnim rezultatom otišlo se na odmor.

U nastavak ponovno bolje ulazi. Veliku priliku igrači Vinka Marinovića imali su u 54. minut. Kulašanin je izbio sam pred vratara Širokog Brijega, ali ovaj mu sjajno ulazi u udarac i odlično brani. Prilikom intervencije Josipović se malo ozljedio, no ustao je i nastavio susret.

Samo tri minute kasnije Josipović je ponovno u prvom planu, sjajno je obranio jedan udarac domaćih, lopta se odbija do Predragovića koji iz neposredne blizine promađuje nemoguće i šalje loptu preko grede.

Mogao je i Široki do pogotka. U 73. minuti pokušao je Bagarić, ali Nikola Ćetković dobro brani njegov udarac.

U 75. minuti veliku priliku imao je i Radić, ali loptu šalje pokraj vrata.

I kada se mislio da će susret završiti podjelom bodova, Borac dolazi do pogotka. Igrala se 94. minuta kada je bivši nogometaš Širokog Brijega Jakov Blagiać postigao pobjednički pogodak za tri boda Borca.

Sadržaj se učitava...

Nakon jednog ubačaja, Oliveira ne reagira dobro glavom, sudara se s jednim suigračem i lopta dolazi na drugu vratnicu za Blagaića koji je zakucava iza leđa Josipovića.

Iz poštovanja prema Širokom Brijegu Blagaić nije želio slaviti pogodak.

Ovom pobjedom Borac se izjednačio sa Širokim Brijegom na drugom, odnosno trećem mjestu s 36 osvojenih bodova. Samo tri više od njih ima prvoplasirani HŠK Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.