''PONIJELE SU ME EMOCIJE'' Širokobriješka glumica objasnila zašto je gurala ogradu na prosvjedu, a hrvatskoj Vladi pokazala je srednji prst

Marijana Mikulić
Instagram

U četvrtak je na Markovom trgu u Zagrebu održan prosvjed roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, a tamo je bila i Marijana Mikulić. Širokobriješka glumica na prosvjedu je gurala ogradu, a to je, između ostalog, komentirala u intervjuu za RTL Danas.

“Ja nisam došla s nikakvom namjerom biti bijesna. Došla sam podržati prosvjed, jer sam smatrala da je to moja dužnost, zato što sam i sama majka djeteta s poteškoćama. Na prosvjedu su se spomenule neke stvari koje se nas osobno u ovom trenutku ne dotiču, ali će mnoge vjerojatno doći na red, kao što je Zakon o asistentima”, rekla je Mikulić pa nastavila.

“Međutim, kad sam vidjela tog čovjeka u kolicima kako je krenuo gurati ogradu i policajce koji su tu da štite sve nas… Ja znam da oni samo rade svoj posao… ponijele su me emocije. Počela sam plakati, kao, idemo sad svi to gurati jer ono to gura. Nije on tu došao jer nema što pametnije raditi u životu. Tu su ljudi došli zato što su očajni”.

Mikulić je potvrdila da je pokazala srednji prst Vladi, a pritom je poručila. “Bolje od toga u ovom trenutku ne zaslužuju.”