MOSTAR DANCE FEVER 2024. Tradicionalna priča koja će ponovno okupiti na tisuće plesača u Mostaru

Ples
Ilustracija

Međunarodno natjecanje Festival plesa Mostar Dance Fever 2024. bit će održano sutra u trajanju tijekom cijelog dana, točnije od 10 do 21 sat, s sve u HD Herceg Stjepan Kosača. Mostar će sutra ugostiti goste i plesače iz cijele regije, a pripremljen je bogat program.

„Ovo je 4. plesno natjecanje kojemu smo mi domaćin u Mostaru, a u sklopu je kalendara natjecanja Saveza modernih plesova BiH. Godine 2018. smo bili domaćini Državnog prvenstva u modernim plesovima kojemu je prisustvovalo preko 2.000 plesača iz cijele BiH. Ovo natjecanje je kvalifikacijsko natjecanje za plesače iz BiH u okviru Saveza modernih plesova, ali je i festivalskog karaktera, te očekujemo goste i iz susjednih zemalja“, rekli su ispred Športskog plesnog kluba „Zrinjski“.

Na natjecanju ćete moći vidjeti različite plesne stilove: Balet, Moderni balet, Show dance, Jazz dance, Hip Hop, Disco dance, Latin Show, Acrobatic dance.

„Iza sebe imamo zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Član smo Saveza Modernih plesova BiH, ujedno i član IDO (International Dance Organisation) i Sportskog saveza Grada Mostara. Moramo napomenuti da smo u 2021. imali srebrenu medalju na Europskom i na Svjetskom prvenstvu u modernom baletu u kategoriji juniora“, zaključili su oni.