FOTO/VIDEO  Eko park Bartoli zajedno s mještanima u Popratima kraj Stoca posadio 600 maslina

Sadnja Maslina Stolac, Eko park Bartoli
Stolac City

Eko park Bartoli jučer je organizirao spektakularan događaj – masovnu sadnju maslina na svom imanju u Popratima. Oko 60 Stočana pridružilo se ovom hvale vrijednom pothvatu kako bi zajedno posadili čak 600 maslina, stvarajući pritom ne samo zeleniju okolinu, već i jačajući veze unutar zajednice.

Događaj je započeo u popodnevnim satima i u dobrom raspoloženju koje je trajalo do samoga kraja, prenosi Stolac City.

Pod vodstvom obitelji Bartolović, zajedno su kročili na zemlju koja će uskoro postati dom njihovim novim zelenim prijateljima. S uronjenim rukama u zemlju, svaki pojedinac je postavio svoj doprinos stvaranju velikog maslinika. No, događaj nije bio samo posvećen radu. Nakon što su posadili posljednju maslinu, mještani su se okupili oko stola punog domaćih delicija i osvježavajućih napitaka. Pod zalaskom sunca, razgovarali su, smijali se i dijelili priče, uživajući u zajedništvu koje je ojačalo veze između susjeda i prijatelja.

Ova inicijativa nije samo potaknula ekološku svijest među mještanima, već je također pokazala snagu zajedništva i solidarnosti. Kroz suradnju i brigu za okoliš, Eko park Bartoli još jednom je pokazao da su male zajednice sposobne ostvariti velike promjene.

Ovaj događaj nije samo jednodnevna aktivnost, već je početak dugoročnog projekta očuvanja prirode i izgradnje još snažnije i povezanije zajednice.

Sadržaj se učitava...

Na kraju ovog nezaboravnog dana, vlasnici Eko parka Bartoli izražavaju duboku zahvalnost svima koji su se odazvali pozivu i pridružili se ovoj vrijednoj inicijativi. Njihova predanost, entuzijazam i radna snaga doprinijeli su stvaranju novih zelenih površina.