Mostarsko udruženje organiziralo uređenje okoliša kod Čapljine

uređenje okoliša Mogorjelo
Novi val

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub 'Novi Val', održao je tijekom subote akciju uređenja okoliša s lokalnom zajednicom Čapljina. Akcija uređenja se održala na lokaciji – Čapljina, Mogorjelo (Villa Rustica).

uređenje okoliša Mogorjelo

Ovu akciju uređenja proveli su članovi nekoliko udruženja iz Čapljine: Ekološka udruga 'Lijepa naša', udruga EHOO, Regionalni resursni centar, Referentna grupa, Neretva delta forum, udruga 'Čaplja', kao i svi zainteresirani građani lokalne zajednice, uz poštovanje svih epidemioloških mjera. Svi sudionici su dobili potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

uređenje okoliša Mogorjelo

Na ovoj akciji čišćenja skupljeno je 25 vreća organskog i anorganskog otpada, sa ukupno 15 sudionika. "Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima na pruženoj podršci prilikom realizacije akcije uređenja u sklopu projekta Eko HUB Blagaj", navodi se iz 'Novog vala'.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub 'Novi Val' Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta 'Misli o prirodi!' koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Vlada Švedske.