PROMETNA NESREĆA U LJUBUŠKOM Sudar tri automobila, dvoje ozlijeđenih

rotacija pljačka, razbojništvo, Dubrovnik, krijumčarenje, marihuana, ubojstvo
Hercegovina.info

U Ljubuškom se u ranim jutarnjim satima dogodila prometna nesreća s većom materijalom štetom u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. 

Prema informacijama koje su za Hercegovina.info potvrđene iz MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH), jutros u 9 sati prijavljena je prometna nesreća koja se dogodila u Ulici hrvatskih kraljeva.  

Kako smo uspjeli saznati, u ovoj prometnoj nesreći sudjelovala su tri vozila. „Radi se o vozilu marke Ford kojim je upravljao je vozač A. M. (1976.), Mercedes-Benz kojim je upravljao A. G. (1987.), i još jednom vozilu marke Ford kojim se upravljao vozač M. B. (1965.)“, kazali su iz MUP-a ŽZH. 

Na sva tri vozila nastala je veća materijalna šteta, a vozači A. M. (1976.) i A. G. (1987.) vozilom Hitne pomoći prevezeni su u Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar kako bi se utvrdio stupanj ozljeda. 

Promet je do okončanja očevida bio obustavljen. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Ljubuški, te je o svemu obaviješten i dežurni županijski tužitelj Josip Anić. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.