POVIJESNI REZULTAT Trebinjke osigurale plasman u Premijer ligu BiH

ŽFK Leotar
Hercegovina.info

U svojoj prvoj natjecateljskoj sezoni u seniorskoj konkurenciji, a nepune dvije godine od osnivanja, ŽFK 'Leotar' iz Trebinja je ostvario povijesni rezultat i postao šampion Prve lige Republike Srpske. Ovim uspjehom, nogometašice Leotara su osigurale plasman u Premijer ligu BiH, gdje će od naredne sezone igrati protiv najboljih ekipa u državi. Također, zajedno sa seniorkama u Premijer ligu će i selekcija do 17 godina.

Leotar je šampionsku titulu osigurao pobjedom protiv Prijedora rezultatom 9:0 (5:0), nešto više od 24 sata nakon što su u derbiju sezone svladale Slogu iz Doboja. Nakon utakmice uslijedilo je slavlje i radost u stožeru Leotara zajedno s trenericom Jelenom Milović.

"Možda smo i premašili snove. Svi smo radosni, a zahvalila bih se svima koji su oko kluba, a posebno mojim djevojkama koje su pokazale da su pravi tim. Rezultat je došao kao kruna na sve ovo. Ovim putem im čestitam i sigurno smo tim koji će biti dostojan Premijer lige i to ćemo dokazati. Imamo ekipu U-13 godina, spremni smo napraviti dobar tim kadetkinja, a tu je i seniorski tim. Imamo mladu ekipu, a nekoliko djevojaka zbog godina nemaju prava igrati u Premijer ligi tako da ćemo morati dopuniti ovaj tim. Tako ćemo stvoriti jaku i stabilnu ekipu", rekla je Milović za Hercegovina.info.

ŽFK Leotar

Golove za Leotar su postigle: Ana Jurić u 4’, Jovana Filipović u 8’, Una Rankić u 15’, 47’, 59’ i 61’, Jana Popadić u 24’ i Ana Krivokapić u 28’ i 67’.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.