FOTO  Posušju pobjeda protiv Željezničara, gostima nije pomogao igrač više ni penal

Posušje Željezničar
HŠK Posušje

U utakmici 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Posušje pobijedili su Željezničar rezultatom 1:0, a čovjek odluke bio je Vinko Rozić. Nije danas Željezničaru pomogao ni igrač više gotovo cijelu utakmicu, ni dosuđeni kazneni udarac, te klub s Grbavice nastavlja svoju agoniju i borbu za ostanak u Premijer ligi BiH.

Sjajno otvaranje imali su večeras domaći. U 14. minuti Posušje dolazi do prednosti. Lučić je odlično uposlio Rozića, koji se sjajno okrenuo i pogodio suprotni kut Muftića.

Dvije minute kasnije šok za domaće. Lučić je u svom kaznenom prostoru za ruku povukao Krpića, a sudac je pokazao na bijelu točku i izravni crveni karton Lučiću. Teško se pomirio kapetan Posušja s tom odlukom pa je napravio i gužvu na terenu. Krpić je stavio loptu na bijelu točku, traljavo opalio, a Galić mu obranio.

Nije puno pomogao igrač više gostujućim nogometašima. Do kraja poluvremena pokušao je Željezničar preko Štilića te dva puta Krpića, no promjene rezultata nije bilo.

U nastavku smo vidjeli blagu inicijativu gostiju, a prva veća prilika stigla je u 70. minuti. Ubacio je Radovac, a Krpić iz neposredne blizine glavom zatresao gredu.

Do kraja utakmice Željezničar je svim silama pokušao doći do izjednačenja, a izdvajamo jednu prigodu Radovca koji je uputio nešto između udarca i ubačaja na drugu vratnicu, no sigurno je tu loptu pokupio danas odlični Galić i sačuvao tri boda Posušju.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.