FOTO/VIDEO  3, 2, 1 KUHAJ U GRUDAMA Kulinarski show privukao velik broj posjetitelja

3, 2, 1 KUHAJ U GRUDAMA
Hercegovina.info

U Grudama su protekli vikend održani 'Gastronomski dani', a sama manifestacija privukla je velik broj posjetitelja. Najveću pažnju svakako je prikupilo natjecanje “3, 2, 1 Kuhaj”. Suci natjecanja bili su Čitlučanka Ivana Soldo, sudionica ovogodišnjeg Masterchef-a, te Ljubušak Luka Kraljević koji je inače profesionalni kuhar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Žao mi je jer u Hercegovini nema mnogo više ovakvih događaja, posebice jer smo se sinoć svi skupa mogli neopterećeno družiti, uživati i zabavljati se. Provela sam toliko lijepu večer da sa sigurnošću tvrdim da se i susjedni gradovi trebaju ugledati na Grude“, prokomentirala je za Hercegovina.info Ivana Soldo. 

Na natjecanje se prijavilo 8 grupa, a neki od njih su nažalost morali odustati.  Posjetitelji su imali priliku kušati delicije koje su pripremili talentirani kuhari, a stručni žiri bio je tu kako bi proglasio najbolje među najboljima.

Kolega Luka i ja smo se toliko prejeli jer smo imali čast kušati, a potom i ocijeniti raznolika jela“, dodala je. 

Inače, pobjedu je odnijela ekipa 'Kelneri', drugoplasirana ekipa bila je 'Inox Barbarić', a treće mjesto pripalo je ekipi '3+1 Gratis Team'.

Iskreno, nisam očekivala da će se ekipe toliko potruditi i imati takvo oko za detalje i bilo nam je veoma teško odabrati pobjednike. Čak su nam dva para imala identičan broj bodova dok je sljedeći par iza njih imao samo jedan bod manje. Gledali smo kompleksnost jela i inovativnost u njegovoj pripremi, tako da su u izboru pobjednika doslovno presudile finese“, zaključila je Soldo.

Za zabavni dio večeri pobrinuli su se klapa Grga i tamburaški sastav Stari Fenjer, a organizirana je i bogata tombola.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.