PROMO  Pridružite se na konferenciji o obnovljivim izvorima energije 'Renewable South'

Renewable South konferencija

Konferencija 'Renewable South' dobar je podstrijek za nove ideje, rješenja i poslovne prilike u područjima obnovljivih izvora, energetske učinkovitosti i zelene tranzicije općenito.

Jug je jedna od četiri glavne strane svijeta i nalazi se nasuprot sjeveru. Na sjevernoj Zemljinoj polutki Sunce je točno u podne uvijek u pravcu juga. Stoga se i jug nerijetko povezuje upravo sa Suncem i toplinom, s ugodnom i blagom klimom, ali i s opuštenijim življenjem.

Ako se pak tome doda činjenica da se Bosna i Hercegovina približava Europskoj uniji i, među ostalim, treba ispuniti stroge ciljeve na području obnovljivih izvora i energetske učinkovitosti, sada je pravo vrijeme za razgovor o tome kako ona može pridonijeti nastojanjima da Stari kontinent dostigne klimatsku neutralnost do 2050. godine.

Pridružite nam se stoga na predstojećoj konferenciji o obnovljivim izvorima energije 'Renewable South' koja se održava 15. i 16. svibnja upravo na jugu BiH, u Hercegovini, u hotelu 'Bigeste' u Ljubuškom. 

Oblikovanje održive budućnosti

Konferencija obuhvaća najnovije trendove u području sunčanih elektrana, vjetroelektrana, dizalica topline, hidroelektrana i drugih održivih energetskih tehnologija. K tomu, ona je izvrsna prilika da stručnjaci, ulagači, proizvođači, projektanti, izvođači te predstavnici nadležnih državnih tijela, lokalnih vlasti i stručnih udruženja podijele svoja znanja, razmijene ideje i rade na oblikovanju održive budućnosti.

Bez obzira na to želite li predstaviti svoje projekte, dostignuća i rješenja te proizvode i usluge ili ste pak željni novih spoznaja, 'Renewable South' će vam pružiti platformu za povezivanje s vodećim stručnjacima u području obnovljivih izvora i nadahnuti vas da doprinesete globalnom pokretu prema čišćem i zelenijem planetu.

Više o konferencije moguće je saznati na stranici www.renewablesouth.com i prateći novosti na LinkedIn profilu.