UBOJSTVO U BANJOJ LUCI Tri osobe uhićene nakon fizičkog sukoba koji je završio tragično

MUP RS
Nezavisne

Policija je uhitila D.J. iz Čelinca i V.S. i D.K. iz Laktaša, zbog sumnje da su nasmrt pretukli muškarca u Banjoj Luci. Oni se terete da su počinili kazneno djelo teško ubojstvo.

Službenici Policijske uprave Banjaluka, jučer su uhitili D.J. iz Čelinca i V.S. i D.K. oba iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo teško ubojstvo.
 
"U tijeku je kriminalistička obrada navedenih osoba. Sve mjere i radnje poduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, a nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta navedene osobe će uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu danas biti predana u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka", navode iz PU Banjaluka.
 
Kako su za Nezavisne novine ispričali očevici, sinoć oko 22 sata u Ulici Jovana Dučića, u centru Banjaluke, vidjeli su policiju kako privodi više muškaraca, dok je jedan bio ozlijeđen.
 
"Jedan muškarac bio je krvav i ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula i odvezla na dalju obradu. Policija je uhitila neke muškarce", rekao je očevidac.
 
Nezavisne neslužbeno saznaju da je muškarac naknadno preminuo u bolnici, a da je navodno između više osoba došlo do fizičkog obračuna koji je završio tragedijom.

Naknadno se oglasilo i Tužiteljstvo:

“U Banjoj Luci, u Ulici Jovana Dučića, dana 13.05.2024.godine, oko 21:00 sati, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju sa ozljedama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975.godine, iz Banja Luke. Od posljedica zadobivenih ozljeda u tijeku noći osoba je preminula na Univerzitetskom kliničkom centru RS- Banja Luka. Na mjesto događaja dana 14.05.2024.godine, izašla je dežurna okružna javna tužiteljica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Ševa Nikolina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka. Tužiteljica je naložila da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog kaznenog djela a bit će naložena i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, navode iz Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka.