MEĐUGORJE, KAMEN TVRDI Marin Čilić: ‘Moram opet pod nož. Ali vratit ću se ja. I to na najvišoj razini’

Marin Čilić
instagram

Od veljače ga nema na teniskim terenima. Tad je priznao ‘Shrvan sam’. Sad ide na novu operaciju koljena, ali raspoloženje je bolje, optimizam se vratio. A vratit će se i Čilić. ‘Na najvišoj razini’!

Jedan je od najtrofejnijih sportaša koje smo ikad imali. U sportu u kojem smo uvijek imali nekoga u samo svjetskom vrhu, a znali i kao reprezentacija stajati na vrhu svijeta, piše Nacional

Marin Čilić, hrvatski tenisač ima 35 godina, ide na novu operaciju koljena, ali nema tu više onog ‘shrvan sam’ kao prije dva mjeseca kad je morao odustati od nastupa u Južnoj Americi.

Sad su tu optimizam i osmijeh. Pa i iz kirurške sale.

“Nakon pažljivog razmatranja i puno korisnih savjeta stručnih liječnika pala je odluka. Podrvgnuo sam se još jednoj operaciji koljena”, javlja Čilić.“Ovo se činilo kao najbolja opcija u napredovanju do potpunog oporavka. Moja želja ponovno igrati na najvišoj razini nije nestala, naprotiv, jaka je kao i uvijek, i nadam se da će mi ova dodatna operacija pomoći da se približim povratku na teren”, ovaj put tvrdi kamen međugorski grmi optimizmom.

“Ovo putovanje u posljednjih 15 mjeseci bilo je izazovno, ali motiviran sam vratiti se i zahvalan sam svima na podršci”, poručio je Čilić.

Osvojio je 20 turnira, s Hrvatskom uzeo Davis Cup, na Olimpijskim igrama se okitio srebrom.

U 35. godini operacija koljena. Da bi se vratio. ‘Na najvišoj razini’. I hoće!