Tri žene silovale muškarce :Treba im sperma za rituale!

Policijski istražitelji su u gradu Gwer, trećem po veličini u toj zemlji, pronašli 33 kondoma sa spermom u automobilu kojim su djevojke kidnapirale žrtve. Na meti ovih djevojaka najćešće su bili autostoperi, javlja CNN.

Optužene žene su žrtvama nudile prijevoz, a zatim bi ih odvodile u skrovita mjeste i napadale ih. "Svih 17 muškaraca je identificiralo sve tri djevojke i optužilo ih za silovanje. Većina njih ispričala je da bi im one ponudile piće ili bi ih vezali nečim da ih smire ili bi im zaprijetile pištoljem", rekao je jedan policijski službenik u glavnom gradu Harareu, koji je odbio dati svoje ime.

Sve tri djevojke su srednjim dvadesetim godinama, a identificirane su kao Rosemary Chakwizira, Sophie Nhokwara i Netsai Nhokwara. One su uhićene nakon što su skrivile prometnu nesreću u Gweru, udaljenom 300 km od Hararaea.

"Određene zajednice u ovom društvu koriste spermu u svojim ritualima. Smatraju da je sperma korisna u regeneraciji života ili da je izvor života, a neki vjeruju da se njihova sreća može popraviti pomoću sperme. Siguran sam da to objašnjava ove slučajeve silovanja muškaraca", rekao je Watch Ruparanganda, profesor sociologije sa univerziteta u Zimbabveu.