FOTO  Renovirati kupatilo je lako ako Vam radove izvodi Mimaco

mimaco, kupaonica

Vašim problemima došao je kraj i sve što trebate je otići o moderno opremljen izložbeni salon Mimaco koji se nalazi na adresi PUT ZA ALUMINIJ B.B., 88000 MOSTAR, BiH.
U salonu će Vas dočekati ljubazno osoblje i tu je kraj problemima.

Mimaco raspolaže sa izložbenim salonom od cca 1200 m2 i preko 2500 m2 vanjskog i unutarnjeg skladišnog prostora, i na tom prostoru se nalazi sve što je potrebno za renoviranje Vaše kupaonice.

Prednost u odnosu na konkurente jeste što ova trvtka radi po sustavu ključ u ruke, tako da se ne morate brinuti i tražiti majstore koji će renovirati vaše kupaonicu.
Prednost adaptacije po sistemu "ključ u ruke" je brzina i kvaliteta izvedbe radova. Vrijeme od 8 do 10 dana dovoljno je kako bi Vašu staru kupaonicu potpuno izmjenili i preuredili. Garancija na izvedene radove je 2 godine.

Da bi Vam olakšali teret plaćanja adaptacije iz Mimaca Vam nude i nekoliko robnih kredita te plaćanje putem obročne otplate Unicredit Bank i Raiffeisen Bank. Za gotovinsko plaćanje odobrava se popust i do 15%.

Adaptacije je prije ili kasnije nužnost svakog stambenog objekta, obratite se Mimacu s povjerenjem.

Ovaj puta donosimo Vam fotogaleriju radova adaptacije kupatila u Mostaru. Pogledajte u našoj galeriji kako je bilo prije, u tijeku i nakon završetka radova.

Sve fotografije u GALERIJI