Topshop kolekcija za proljeće 2010.

zena.hr
Popularna britanska modna kuća Topshop, marka koju obožavaju mnoge Hrvatice, za sezonu proljeće/ ljeto 2010. pripremila je kolekcije u kojima će modni sladokusci doći na svoje. Nekoliko različitih kolekcija zadovoljit će sve ukuse pravih fashionistica. Četiri mini kolekcije koje Topshop za ovu sezonu nudi nazvane su Downtown, Meadow, Saloon i Club Tropicana. Tu je u Topshop Unique kolekcija koja oduševljava ljubitelje ove modne marke.

Downtown: Futuristički dizajn i sportski dizajni, te kombiniranje različitih tkanina odlike su Downtown kolekcije. Ovdje se nalaze i harem hlače sa sakrivenim patentnim zatvaračima i tajice sa veoma rastezljivim “power mash” umecima sve to u snažnim grafičkim printevima.






Meadow:
Ova kolekcija se bazira na nabranom šifonu, izbijeljenom traperu, delikatnom cvjetnom uzorku, strukiranim sakoićima, čizmicama na vezivanje i kožnim modnim dodacima, čipki i heklanim detaljima.






Saloon: Nabori kao meadow u odjeće can-can plesačica, volani inspirirani western saloonom, bijeli vez i pažljivo krojeni modeli obilježavaju Saloon kolekciju. Tu su još i indigo traper, koža i izbljedjeli printevi.






Club Tropicana: Ovom kolekcijom Topshop oživljava vedar njujorški hip hop ulični stil - sa uzorcima tropskih papiga, flaminga i cvjetova hibiskusa, jarkim traperom, slatkim uzorkom srčeka na vrućim hlačicama i haljinama pripijenim uz tijelo.






Topshop Unique: Za proljeće Unique kolekcija inspiraciju pronalazi u sedamdesetim godinama i zapadnoj obali SAD-a u ono vrijeme. Luksuzne tkanine, zakovice, jaki grafiti printevi i pomalo sportski “štih” ono su što kolekcija nudi.








zena.hr