FOTO  NOVO u Mostaru u dućanu LOCKER (SPC Rondo)

Mens Locker
Sportski, moderan ali i seksi pridjevi su koji najbolje opisuju Abercrombie and Fitch modni stil.

Abercrombie & Fitch

NOVO u Mostaru u dućanu Locker (SPC Rondo) za sve obožavatelje američkog casual stila Abercrombie & Fitch nova kolekcija za sezonu jesen-zima 2011.

Abercrombie & Fitch klasičan je američki brend koji postoji od 1892. Tijekom njegove dugačke tradicije izrade kvalitetne ''casual luxury'' odjeće, koja promovira klasični američki imidž, zaštitna lica bile su mu mnoge poznate ličnosti iz američkog javnog života poput Teddya Roosevelta, Katherine Hepburn, Clarka Gablea i Ernesta Hemingwaya.

Tvrtku su osnovali David T. Abercrombie i Ezra Fitch, inače po profesijama vrlo daleko od svijeta mode. Naime, Fitch je bio odvjetnik, a Abercrombie geodet. Prvu trgovinu otvorili su na Manhattanu, a odjeća koju su prodavali bila je, po njihovim riječima, originalno namijenjena gospodi iz više srednje klase. 1907. Abercrombie je napokon svoj udio u tvrtki prodao svom partneru, no brend je zadržao prezimena obojice do današnjih dana, koji svoju odjeću prodaje na preko 1000 prodajnih mjesta širom svijeta.

Abercrombie & Fitch kolekcija za sezonu jesen-zima 2011. donosi brojne dopadljive komade u kojima će zasigurno biti ugodnije prezimiti.

Zato vas pozivamo da posjetite dućan Locker jer osim novog brenda A&F tu je i nova kolekcija dobro poznatog Calvin Klein Jeans,Ben Sherman,K1X i mnogi drugi.

Dođite i osvježite svoju garderobu.

LOCKER

Sponzorirani članak!