Kroz Liku na autocesti A1: Trojica vozača debelo preko 200 km/h

koridor 5c, Iva Međugorac, autocesta, Međugorje, Čapljina, autocesta, autocesta, Vrgorac, ravča, Mostar, autocesta, Koridor Vc, autocesta, Hercegovina, Vlada FBiH, autocesta, Hercegovina, most, koridor 5c, Koridor Vc, gradnja koridora Vc, Ensad Karić, autocesta A1, akcije ličko-senjske prometne policije, novčana kazna, zabrana prometovanja, policijski susretači, autocesta, koridor 5c
...pa im je zbog te "utrke za veliku nagrade bivše Jugoslavije" izrečena novčana i kazna upravljanja vozilom B kategorije u RH na godinu dana.
Trkači su zaustavljeni na ličkom dijelu autoceste, u sklopu preventivne akcije ličko-senjske prometne policije. Prvi je zaustavljen 45-godišnji Slovenac, koji je golfom vozio 224 kilometra na sat, a nakon njega i 33-godišnji Crnogorac u audiju, kojemu je brzinomjer "stao" na 246 km/h. Nakon njih opelom je projurio, pa je zaustavljen i 55-godišnji državljanin BiH, pri brzini od 242 kilometra na sat.

Prekršajnim nalozima vozači su kažnjeni novčanim kaznama te su im izrečene zaštitne mjere upravljanja vozilom B kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

Hina