FOTO/VIDEO  U Mostaru se okupilo preko 120 navijača Liverpoola

Fan Club Liverpool FC BiH, Liverpool
U pitanju jest okupljanje navijača engleskog velikana Liverpoola u organizaciji Fan Cluba Liverpool FC BiH, kojem je ovo bilo deveto službeno organizirano okupljanje.
Okupljanje se održalo u Sport baru „FOLD", gdje se pratila utakmica dvaju najljućih rivala ,Manchester Uniteda i Liverpoola, koja je bila na rasporedu u 14:30.

U Mostaru se okupilo preko 120 navijača Redsa, što je, ističu organizatori jedno od najposjećenijih okupljanja dosad. Navijači su došli iz svih krajeva BiH, od Tuzle pa do Neuma, gosti iz Hrvatske i Srbije. Druženje je započelo u jutarnjim satima, kako bi se svi bolje upoznali, razmijenili dosadašnja iskustva, stekli nova poznanstva i prijateljstva. Svi prisutni proveli su još jedan divan dan zajedno, uz druženje, navijanje i pjesmu.

Početak utakmice obilježila je iz sveg glasa otpjevana himna „You`ll never walk alone", koja se nastavila pjevati i kasnije, poslije utakmice, budući da je Liverpool u ovoj utakmici slavio, potpuno nadigravši Manchester United rezultatom 0:3, te tako ostao u borbi za naslov prvaka Engleske. Sreći navijača nije bilo kraja. Atmosfera se riječima ni ne može opisati.

Vodeći ljudi Fan cluba su se i ovaj put pobrinuli da i ovo okupljanje bude humanitarnog karaktera. Naime, pored skupljanja dobrovoljnih priloga od prisutnih navijača, organizirali su tombolu, gdje su nagrade sami donirali, a novac od tombola dali u humanitarne svrhe. Sav prikupljeni novac poslije utakmice uručen je Dječjem domu „Egipatsko selo" u Mostaru.

Fan Club Liverpool FC BiH djeluje već četiri godine, i jedan je od najorganiziranijih fan clubova u državi, ali i regiji. Pored okupljanja u BiH, kojih je dosad bilo devet, organizatori s ponosom ističu da su bili organizatori i prvog regionalnog okupljanja, koje se održalo prošle godine u travnju. Pored druženja i navijanja, cilj Fan cluba je promocija zdravih vrijednosti, te pokazati mlađim naraštajima da se za voljeni klub može navijati i na drugačiji način. Humanitarni karakter svakog okupljanja daje svemu tome znatno veću dimenziju.

Fan club, i organizatori, zahvaljuju se osoblju i ljudima iz Sport bara „FOLD" na odličnoj suradnji, sudjelovanju u humanitarnoj akciji i divnom domaćinstvu te se nadaju skorom druženju u još većem broju!