FOTO/VIDEO  Gradski derbi: Uz fer i korektno navijanje očekujemo povoljan rezultat za uzvratni susret

Nazočnim novinarima prvi se obratio šef tručnog stožera Zrinjskog Slaven Musa.

Sutra nas očekuje ta utakmica i što se tiče naše momčadi osim Jaksona koji ima upalu tetiva i koji nije u trenažnom procesu svi ostali igrači su zdravi i spremni. S naše strane su stvoreni svi preduvjeti da odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Mi smo svjesni naše snage, znamo šta nas očekuje sutra, našeg protivnika respektiramo maksimalno, međutim vjerujemo u sebe i  u ono što radimo i naš je cilj prolazak u 1/4 finale kupa BIH, kazao je Musa.

Šef stručnog stožera Veleža Mirza Varešanović je kazao kako Velež na sutrašnju utakmicu dolazi spreman da ostvari povoljan rezultat. Nadamo se da ćemo hladne glave ući u ovu utakmicu. I mi respektiramo momčad Zrinjskog ali i vjerujemo u naše mogućnosti. Što se tiče igračkog kadra, imamo problem samo sa Merzićem. Do posljednjeg trenutka nećemo znati da li će on igrati ovu utakmicu.

Nazočnim novinarima se zatim obratio kapetan Zrinjskog Damir Džidić. Što se tiče sutrašnje utakmice oba šefa su sve rekli. Respektiramo momčad Veleža i oni nisu slučajno tu gdje jesu na tablici. Mi sa jednim maksimalnim pristupom i respektom prema Veležu želim ostvariti jedan dobar rezultat pred uzvrat. Pozvao bi sve navijače Zrinjskog i Veleža na jedno fer i korektno navijanje i da ovo stvarno bude sportski događaj.

Kapetan Veleža Admir Velegić je kazao kako sutrašnja utakmica donosi dosta neizvjesnosti u gradu ali da će se momčadi kao akteri pobrinuti da utakmica bude što kvalitetnija i bolja kako bi ljudi na tribinama mogli uživati. Nadamo se pozitivnom rezultatu koja će nam dati neku priliku da u uzvratu prođemo u ¼ finale.

Utakmica između Zrinjskog i Veleža igra se u srijedu u 16 sati pod Bijelim Brijegom.