Karolina Pavlović: Međuetničko uvažavanje preduvjet je za boljitak svih u BiH

„ Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što sam danas imala prigodu ugostiti ambasadora republike Palestine u BiH, kojom prilikom smo razmijenili mišljenje o velikom broju bitnih tema za građane Bosne i Hercegovine.

Drago mi je da njegova ekselencija, ambasador Palestine, izražava spremnost za nastavak i poboljšanje naše suradnje po pitanju obrazovanja kao i novih ulaganja u Bosnu i Hercegovinu. Otvaranje novih radnih mjesta za naše građane i edukacija naše djece trebaju svaki vid pomoći.

Svaka dobronamjerna i konkretna inicijativa uvijek će sa naše strane naići na kooperativan odnos, jer je nama boljitak običnom građaninu  uvijek na prvom mjestu. Povijet Palestine i Bosne i Hercegovine na žalost ima dosta toga zajedničkog, a međuetnička suradnja i uvažavanje moraju biti na najvišoj razini. Narodna stranka Radom za boljitak iz koje ja dolazim istinski živi i zastupa ovakve stavove ", rekla je  ovom prilikom Karolina Pavlović, predsjednica Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.