Dok su silovali djevojčicu dovodili i 10-godišnjaka da gleda "kako se rade one stvari"

Osim što je potvrđeno da je djevojčica, koja inače ima blagi mentalni poremećaj, bila pod uticajem alkohola i marihuane, ginekološkim nalazom je utvrđeno i da je u periodu od drugog do četvrtog prosinca, dok je trajalo orgijanje u kući uhićenog Selmira Čelebića, više puta imala seksualni odnos, piše Dnevni avaz.

U međuvremenu su otkriveni i novi šokantni  detalji vezani za ovaj slučaj. Tako su u svojoj obijesti mladići iz Živinica tijekom iživljavanja nad maloljetnicom u kuću dovodili i desetogodišnjeg dječaka iz susjedstva da mu pokažu "kako se rade one stvari".

To je još jedan u nizu šokantnih detalja ovoga slučaja. Taj dječačić je dovođen u kuću da gleda šta se događa i da ga ti mladići, tobože, educiraju - kaže "Avazov" sugovornik upućen u detalje istrage koja se provodi.

I dok je bolesna djevojčica prepuštena sama sebi, bez pomoći ijedne zvanične državne institucije, uhićeni i osumnjičeni mladići, da stvar bude još šokantnija, na svojim Facebook profilima dobivaju potporu prijatelja.

Tako se na zidu Facebooka jednog od njih, Besima Hurića, nalazi nekoliko poruka kojima mu se poručuje da su uz njega, da izdrži i da novinare (a koga bi drugoga, op. a.) "treba poslati u PM, jer su sve preuveličali".

Najcrnje u svemu je što većinu poruka, sudeći prema onome što se može vidjeti, pišu jedva punoljetne djevojke i mladići.