U Zrinjskom optimizam uoči gostovanja Olimpica

„Očekuje nas dosta zahtjevna utakmica. Olimpic je kvalitetna ekipa, koja posebno dobro igra na gostovanjima. Najveća prijetnja dolazi od strane njihova dva napadača, Hiroša i Pliske. Međutim, mi znamo kako ih zaustavimo, kao i u svakoj utakmici i sutra demo na pobjedu. U sastavu neće biti nekih velikih promjena u odnosu na prethodne utakmice, jedini van stroja je Gagro, koji ima problema sa preponama, dok su ostali u konkurenciji. U proteklih nekoliko utakmica, i pored brojnih prilika, nismo davali puno golova i to je nešto što ćemo sutra nastojati promijeniti", kazao je trener Zrinjskog Slaven Musa, piše pogled.ba.

Kapetan Zrinjskog Damir Džidić također vjeruje da Zrinjski može do sva tri boda u duelu s Olimpicom. „Nalazimo se u dobroj formi i već smo sada ostvarili cilj postavljen pred početak drugog dijela sezone. Ne bih se složio sa nekim natpisima u medijima kako više nemamo imperativ za pobjedama. Mi u svakoj utakmici želimo pobijediti, a takav je slučaj i pred utakmicu sa Olimpicom. Ekipa izgleda sve bolje i bolje iz dana u dan. U Prijedoru smo imali samo jedan loš dan i nijednom se igraču ne može ništa zamjeriti. Taj poraz nas nije puno poremetio, te ćemo u nastavku sezone pokazati da smo ekipa za sami vrh", istaknuo je Damir Džidić.

Utakmica Zrinjski - Olimpic igra se u subota u 19:30 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom. U subotu u 17 sati sastaju se Sloboda - Borac, Budućnost - Rudar, Drina - Široki Brijeg, Velež - Leotar, Slavija - Travnik i Sarajevo - Zvijezda, dok je susret Čelik - Željezničar na rasporedu u 20 sati.