FOTO  HKK Zrinjski: Za rođendan kluba pobjeda nad Ulcinjom

HKK Zrinjski, kk ulcinj, balkanska liga
U tu svrhu danas je u prostorijama HKK Zrinjski održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili direktor kluba Bojan Stanić, trener Dejan Parežanin i košarkaš Aleksandar Radulović.

Samu utakmicu je najavio direktor Stanić, i dao riječ treneru Parežaninu koji je rekao: "Balkanska liga je dosta interesantna, i naša sutrašnja utakmica budi veliki interes. Da bi mi dobili tu utakmicu trebamo odraditi dosta posla, prije svega u fazi obrane. Obrana nam je zadavala dosta problema u prethodnim gostujućim utakmicama, i probat ćemo to dići na viši nivo. Naša ekipa ima kvalitet da odigra jednu dobru utakmicu. Ekipa Ulcinja kontuirano igra Balkansku ligu i ima dosta kvalitetnu vanjsku liniju sa velikim brojem poena za tri poena. Naša ekipa je spremna i svi košarkaši su nam na raspolaganju, tako da možemo očekivati istu momčad kao protiv Levskog u Sofiji.

Radulović je košarkaš koji je lani nastupio za Ulcinj, te je za sutrašnju utakmicu rekao:

"Očekujem dobru u neizvjesnu utakmicu. Lani sam nastupao za Ulcinj i to je jedna dobra ekipa koju dobro poznajem. Mi smo spremni za utakmicu i znamo otkuda nam prijete najveće opasnosti. Igramo pred našom publikom i očekujem našu pobjedu".

Na kraju je direktor kluba naglasio važnost sutrašnje utakmice. Pošto je klubu rođendan Uprava je odlučila počastiti navijače i ljubitelje košarke sa slobodnim ulazom. Ovo je ujedno i poziv svim navijačima da dođu podržati košarkaše Zrinjskog u sutrašnjoj utakmici koja se igra sutra (srijeda) sa početkom u 18. sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

hercegovina.info